2016. március 4., péntek

A pszichés támadás energiájának felemelése

Alkalmanként, amikor az emberek dühösek magukra vagy valaki másra, olyan mérgező energiát bocsátanak ki, amely a célszemélyben fizikai fájdalmat válthat ki. Ezt hívják "pszichés támadásnak". Néha ez a támadás szándékos, néha pedig önkéntelen.
Ahhoz, hogy elháríthasd ezeket a toxikus energiákat magadról vagy másról, először Mihály és Rafael Arkangyal segítségét kell kérned. Majd feküdj hasra vagy ülj ki a széked elejére úgy, hogy semmi ne érjen a hátadhoz. 
Vezetett gyógyító meditációként olvasd fel a következőket magadnak vagy valaki másnak:
~ Mélyen lélegezve szánd rá magad, hogy elengedsz minden régi haragenergiát a hátadból, a válladból, a nyakadból és egyéb testrészeidből. 
Lélegezz, és érezd vagy lásd, amint az energiaformációk (gyakran látszanak tőrnek, nyílnak vagy egyéb támadófegyvernek) felemelkednek a testedről.
Miközben ezek az eszközök könnyedén kiúsznak a hátadból és a testedből, rá is érezhetsz, hogy ki küldte őket rád. Minden erőddel igyekezz részvétet érezni iránta, és tartózkodj a kísértéstől, hogy megtorold.
Kérd az angyalaidat, hogy küldjenek gyógyító energiákat mindkettőtök számára, hogy megtörhessen a támadások körforgása.
Lélegezz tovább, és folytasd a régi energia kiemelését a testedből. Előfordulhat, hogy reszketsz és vacogsz, amint az angyalok egyenként elviszik ezeket a fegyvereket.
Amikor a tested már nyugodt és békés, meglátod, hogy Rafael Arkangyal térdel melletted. Körbeveszi és átitatja a testedet smaragdzöld gyógyító energiájával. Ez a fény azonnal meggyógyít minden vágást, ahol a fegyverek eddig voltak benned, és visszaállítja tested valódi és természetes egészséges állapotát. 
Mihály Arkangyal védelmező lila fényébe zár, amely eltéríti az ezt követően érkező alacsonyabb energiákat. 
Most már megtisztultál, és védelem alatt állsz! ~

Doreen Virtue: Angyalterápia c. könyvéből