2016. február 24., szerda

Múlt életbeli eskük gyógyítás


Lehetséges, hogy törekvésként vagy odaadásból (például apácaként vagy szerzetesként) esküt tettél korábbi életeidben. A leggyakoribb eskükben szenvedést, önfeláldozást vagy megtorlást, szegénységet, szüzességet/cölibátust, engedelmességet és némaságot fogadnak. Ha ezeket az esküket le nem választják, kövezhetnek a Földre, és akadályokat állíthatnak életed szerelmi, szexuális, pénzügyi területein, illetve általában véve az életedben. Senki sem teljesen szabad addig, amíg ezek a múlt életbeli fogadalmak meg nem törnek. Csak azok az eskük egészségesek, amelyekről te döntesz - amelyeket saját magadnak fogadsz. Még akkor is rendszeresen felül kell vizsgálni őket, hogy érvényesek-e még.
Engedd el ezeket a fogadalmakat és a hatásaikat. Hívd Raziel Arkangyalt, aki segít múlt életünk nyomainak meggyógyításában. Majd - akár a saját nevedben, akár valaki másnak segítve - mondd ki az alábbiakat:

"Raziel Arkangyal, 
a segítségedet kérem; ezennel leválasztom minden eskümet, amelyben esetleg bármilyen korban szenvedést, önfeláldozást vagy megtorlást fogadtam. Most és mindörökre érvénytelenítem ezeknek az esküknek minden esetleges negatív hatását." 

Majd ismételd el a a fenti kijelentést az egyéb eskükre (szegénység, cölibátus és így tovább) vonatkozóan is. 
Az Angyalok és Arkangyalok segítenek minden egyéb gyógyító módszer esetében, vagy segítenek rád szabni és kiegészíteni a fentieket. 
Bízz ezekben az intuitív üzenetekben, mert az Ég arra biztat, hogy tanulj meg bízni saját természetes gyógyulási képességeidben.

Doreen Virtue: Az Angytalterápia kézikönyve c. könyvéből