2013. május 26., vasárnap

Galgaliel, Rezgés


~ Galgaliel forgatja a Nap kerekét. A héber "galgal" kereket vagy a szem pupilláját jelenti. Ezékiel látomásában Galgaliel az a négyszer négy kerék, amely mintha egymás közepébe volna szerkesztve, és mindenüvé elkísérik az Urat. Ezékiel látta, hogy a kerekek talpa szemekkel volt körülrakva, és hallotta a szárnyak zúgását, amely olyan volt, mint sok víz dübörgése, mint a Mindenható mennydörgése, mint egy tábor zaja.
Mit jelenthet mindez? Ha kerekeket látsz, amelyek kerekeken forognak, energiaörvényt látsz. A szemek a tudatra utalnak, és azt fejezik ki jelképesen, hogy Isten rajta tartja a szemét a teremtés egészén. A mennydörgés, a hang és a rezgés megnövekedett erejére utal. Az erős érzések rezgést keltenek. Emlékszel olyan pillanataidra, amikor dühbe gurultál, és villámcsapásként járta át testedet a harag? Vagy arra a percre, amikor elöntött a szerelem, és a levegőben lebegtél? Az érzelmek is előmozdítják vagy mozgásba hozzák a teremtő erőt. Érzéseid vágyakat keltenek benned, ettől felerősödik rezgésed, működésbe hozva a mágneses vonzóerőt, amely közvetíti vágyadat. Spirituális képességed veled született önmagad kifejezésére és érzelmi rezgésed által benső tered nyitva tartására. Megfigyeltél valaha is egy síró kisbabát? Minden porcikáját beleadja bőgésébe. Nagyobb gyerekként nyilván arra taní­tottak, hogy csöndben maradj, nyugton ülj, ne sírj, ne adj hangot érzéseidnek. Egy idő után aztán úgy érezted: rád zárul az életed, bezárul benső tered, mintha fogyatkozóban lenne személyes szabadságod, mintha ellenőrzés alá, csapdába kerültél volna, és elnyomnának, mert elvesztetted spirituális képességedet és alkalmasságodat arra, hogy elég erősen rezegj, s ezzel nyitva tartsd benső teredet. Más szóval: halódsz. Rezgésed hozza létre azt a mágneses erőt, amely az életenergiát hozzád vonzza. Ez az az elektronikus fényszubsztancia, amely táplálja testedet-lelkedet, kapcsolatba hozva téged Örök Éneddel. Minél zaklatottabbá válsz, annál inkább lelassulnak érzelmi rezgéseid, és annál nehezebben tudsz változtatni magadon. Ezt csak érzelmi felszabadulásod révén érheted el. Előbb érzelmeidet szabadítsd föl, a gondolatok maguktól követik őket. A legkönnyebb akkor elérni a felszabadulást, amikor valami éppen félresikerült, és kiborultál. Ilyen időszakokban őrangyalod, Örök Éned és a téged segítő angyalcsoport más tagjai hozzásegítenek, hogy fölismerd, ami utadat eltorlaszolja, és áttörj rajta. Negatív érzéseid ereje és intenzitása szolgáltatja azt a tüzelőanyagot, amellyel felégetheted azt a merev struktúrát, ami gátolta az energia szabad áradását és rezgésedet. Az energiák szintjén ez a struktúra van olyan szilárd, mint a házad az anyagi világ szintjén. Korlátozza a kapott és adott energia mennyiségét, valamint annak belátását, ami igaz és jelentőségteljes, meggátolva annak felismerését, ki is vagy valójában.
Ha éppen semmi nem vált ki indulatokat belőled, ülj le, és nyugodtan vedd számba: mit érzel. Igyekezz fellelni önmagadban azt a mélységes vágyat a szabadság, a szeretet vagy más iránt, ami fontos neked. Kövesd nyomon ezt az érzést, mintha sötétben világító fénycsóva lenne. Engedd, hogy vágyad intenzitása fokozódjék, és tedd azt, amit gondolsz. A hang maga is rezgés, elvezethet ahhoz az energiához, amely érzelmi felszabadulásodhoz kell. Kezdd azzal, hogy hangot adsz és mozogsz, úgy, ahogy kedved tartja! Idézd elő a rezgésnek olyan fokát, amely lángra lobbantja és porig égeti a torlaszként utadat álló struktúrát. Bízd magad Örök Éned vezérletére. Kérd Istent, Ő tartson meg, és mutassa meg neked az utat. Vesd bele teljesen magad! Úgy, mint a síró kisbaba! Amint átjutsz a torlasz túloldalára, megváltozik magatartásod. Érezd: színültig tölt fel az energia és az öröm! Egycsapásra tisztábban látod életedet. Ha tested eddig néma volt és aludt, felébred. Minél inkább elszánod magad az érzelmi felszabadításra és arra, hogy befogadd Örök Énedet, annál több energia árad beléd. Ez a felfokozott rezgés új barátokat és eszméket, jobb egészséget, több életerőt, angyalokat von körödbe! Mindez neked való munkát, társat vagy elmélyültebb kapcsolatot jelent eddigi élettársaddal, jobb létfeltételeket és családi kapcsolatokat teremt számodra. ~