2013. február 17., vasárnap

Zsamérah, Kinyilatkoztatás

Zsamérah teret nyit látomásodnak, hogy az megnyilatkozzék. ez a folyamat nem differenciált anyaggal vagy elektronikus fényszubsztanciával indul, amely az Örökkévalótól eredő szeretetenergiát tartalmaz. A vágy ereje forgásra készteti az anyagot, körkörös alakzatot vagy örvényt hozva létre. Ez a kavargás kondenzálódik, amikor Paszkar felfogja, megtisztítja és látomásként kivetíti. Zsamérah felgyorsítja az örvénylést, és teret nyit a születő anyag mágneses vonzásának. Mihelyt megjelenik az anyag, jelen van a vonzóerő, azaz a gravitáció is. Amint létrejött a tér és az anyag, van egy "előtte" és "utána", azaz kezdetét veszi az idő. Galgaliel hozzáadja az érzelem érzetét és mélységét, ami életre kelti a teremtett anyagot. A finomítás és mágneses vonzás folyamata addig tart, míg az anyag el nem éri a Földet, mint rendkívül gyorsan pörgő atomok együttese, aminek eredményeként szorosan kötődünk a teremtést áldó angyalokhoz. Amit csak megérintünk, annak minden atomja az Örökkévalóból kiáradt kondenzált esszencia.
Az atom olyan élő valami, amely szeretetből született. Destruktív gondolatok, diszharmonikus érzések megváltoztatják az atomi részecskék arányszámát és sebességét, betegséget és öregedést okozva. A szeretet és rendszeretet diktálta pozitív cselekedetek fenntartják a tökéletes arányt és sebességet. Gondolataid és érzelmeid révén tudatos ellenőrzést gyakorolhatsz tested gyógyulása felett, azt egészséges, életerős templomként tarthatod karban.
A vágy vonzza a látomásokat, amelyeket Isten ki akar nyilvánítani, és táplálja őket, mialatt megteszik útjukat a menny gomolygó szubsztanciáján át. Válaszd ki gondosan azt, amit látni szeretnél! Igyekezz keresztültörni a magad állította korlátokon és túljutni a pszichikai káosz és zűrzavar birodalmán! Összpontosíts arra, hogy felfogd az isteni látomásokat, amelyek lépésről lépésre elvezérelnek isteni terved megvalósításához. Hála Zsamérah áldott segítségének, megvan a hatalmad vágyaid kinyilatkoztatására. Szeretetből teremtsd meg azt a látomást, amely áldás lesz számodra és mások számára.